"Een goede mediatraining maakt dat je vol vertrouwen ieder vraaggesprek tegemoet gaat. In mijn trainingen vind ik het belangrijk je bij te brengen hoe je vanuit vertrouwen en innerlijke overtuiging je verhaal kan doen."

Hans Hermans

Hans Hermans maakt documentaires en heeft ruim 25 jaar ervaring als journalist en programmamaker voor de Nederlandse publieke omroep. Hij maakte bekroonde documentaires voor een internationaal publiek. Het begrip ‘vertrouwen’ staat centraal in zijn manier van werken. Hij vindt het essentieel dat mensen erop kunnen rekenen dat zij eerlijk en waarachtig worden geportretteerd.

In zijn mediatrainingen wil hij je bijbrengen om vanuit vertrouwen en innerlijke overtuiging je verhaal te doen. Hij werkte als verslaggever voor de actualiteitenrubriek Netwerk en onderzoeksprogramma’s Zembla en KRO Reporter. Door zijn ervaring als onderzoeksjournalist beheerst hij verschillende interviewtechnieken: van het empathische vraaggesprek waarin gezocht wordt naar drijfveren, tot het confronterende interview met beleidsmakers. Een allround mediatrainer, die je wil bijbrengen hoe je vol vertrouwen ieder vraaggesprek tegemoet kunt gaan.

Hans Hermans

Ervaring

  • Documentairemaker en producent
    NPO-documentaireseries
  • Onderzoeksjournalist
  • Allround mediatrainer