“Leren presenteren en interviewen is voor iedereen anders. Vaak is het een combinatie van talent, lef en ervaring. De basisregels zijn dezelfde. Het is aan jou, wat je ermee doet.”

Irene Moors

Als presentatrice en interviewer is Irene ruim 30 jaar werkzaam in de media. In 2002 krijgt Irene de Zilveren Televizier-ster voor ‘beste televisievrouw’. Naast haar televisiewerk deelt ze haar ervaring door het geven van presentatie-en autocuetrainingen. Ook coacht en begeleidt Irene nieuw talent graag verder op weg.

Door haar achtergrond en jarenlange ervaring voor en achter de camera is ze bijzonder goed in staat de persoon die zij traint centraal te stellen. Irene staat bekend om haar positieve en motiverende manier van trainen waarbij het zelfvertrouwen een boost krijgt. Presenteren is het overbrengen van een boodschap, hoe beter de presentatie, hoe duidelijker de boodschap. Ze weet als geen ander waarmee jij op het podium of voor de camera het verschil kan maken.

Irene helpt je graag bij het verbeteren van je on stage performance of optreden voor de camera. Zodat jij op het moment suprême goed voor de dag komt.

Tip Irene Moors

Je kunt het beste improviseren als je je heel goed hebt voorbereid. Dat klinkt tegenstrijdig, maar het werkt wel. Pas als

  • jouw teksten kloppen en je weet wat er staat,
  • jij voldoende weet over het onderwerp dat je gaat behandelen,
  • je precies weet wat de boodschap moet zijn van jouw presentatie,
  • je voor jezelf hebt bedacht welk nieuws jij uit je interview wilt halen,

pas dan kun je improviseren. Hier wordt je presentatie of interview levendiger van en dus fijner om naar te kijken en te luisteren. Jouw goede voorbereiding geeft je de zekerheid om los te laten.

Ervaring