"Professionals leren bij mij om op een natuurlijke manier echt antwoord te geven op een vraag, zonder hun eigen verhaal te verloochenen. De woorden ‘geen commentaar’ bestaan in mijn ogen niet…"

Youssef Eddini

Youssef Eddini is een rascommunicator die in zijn gevarieerde loopbaan in marketing en communicatie vele organisaties door de meest ingewikkelde crises heeft geleid. Onder andere als voormalig directeur-communicatie gewerkt bij ABN AMRO, NOS, KLM, Strukton, NPO, Ziggo en de Politie. Hij is expert in het aansturen en regisseren van marketing- en crisiscommunicatie in complexe en politiek gevoelige omgevingen.

Een verbinder pur sang: resultaatgericht, maar altijd met oog voor de context van een ander. Iemand die uitdaagt en anderen aanzet tot denken en doen. Maar ook energie en beweging creëert in jouzelf of je organisatie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het versterken en (re)branden van reputaties en merken. En het inrichten en professionaliseren van communicatieafdelingen. Hij weet wat er nodig is voor het maken van een goed statement, zonder jezelf of de lijn van de organisatie uit het oog te verliezen.

Youssef Eddini

Ervaring

  • Managing partner Van Luyken & De Trainingsstudio
  • 25 Jaar in-house communicatie-ervaring
  • Ervaringsdeskundige op gebied van crisiscommunicatie in de sectoren veiligheid, luchtvaart, bouw, media en financiën
  • Gastdocent woordvoering en examinator bij diverse opleidingsinstituten