Presentatietraining

Presenteren met impact

Wie succesvol presenteert, doet veel meer dan alleen de juiste woorden achter elkaar zetten. De essentie is je boodschap laten beklijven in de hoofden en harten van je publiek. Hoe je dat doet? Door een boeiend verhaal te vertellen. Niet alleen inhoudelijk, maar zeker ook door slim gebruik te maken van je stem, je lichaamstaal en je verschijning. Wie wil nou niet dat je toehoorders op het puntje van de stoel zitten als jij een presentatie houdt? Een vlammende presentatie houden, kun je leren tijdens onze presentatietraining. En wij weten hoe.

Presentatietraining van ervaren tv-presentatoren

Onze trainers hebben veel ervaring met het houden van succesvolle presentaties, op allerlei gebieden. Wij weten hoe je een publiek moet boeien en binden, en hoe jouw boodschap ook daadwerkelijk bijblijft.

Presentatievaardigheden geven je slagkracht

We coachen bij het vormgeven van je verhaal, de presentatie, je houding en woordkeuze. Na onze training heb je durf, lef en het zelfvertrouwen om een klinkende speech te geven. Wie wil dat nou niet?

Waarom kiezen voor De Trainingsstudio?

  • Ons team bestaat uit doorgewinterde communicatie-experts, (ex-) journalisten en presentatoren.
  • Onze trainers werkten voor en achter de camera, deden verslag van talloze conflicten, rampen en crisissituaties in binnen- en buitenland.
  • Trainingen op maat met professionele acteurs en cameramensen.
  • Trainingen zowel in onze eigen trainingsstudio als op locatie.